Bedankt fantastisch publiek!

Tien dagen lang bezette TG de LINK NTGent Arca met zijn eigen festival: het G>LINK>T festival. Het werd een enorm succes ondanks de hete temperaturen. Met meer dan 1300 was u om naar de verschillende voorstellingen te komen kijken. Wij gaan er nu even tussen uit, maar zijn er in het najaar terug met een tournee van ‘Vrijen met dieren’.

Houd zeker ook onze site en sociale media in het oog om op de hoogte te blijven van onze toekomstige projecten! Als eerste het laatste nieuws rond TG de LINK weten? Schrijf je dan via de site in op onze nieuwsbrief.

NIEUWSBRIEF
Wilt u op de hoogte blijven van toekomstig nieuws? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

TG de LINK

 

Theater is geen bus waar je op wacht tot ie eindelijk voor je stopt, neen, het is iets dat je zelf moet vastgrijpen, waar je eigenhandig achter het stuur voor moet kruipen. Initiatief nemen is namelijk de motor waar elk creatief proces op teert, dus besloten wij de koe bij de desbetreffende horens te vatten. Wij, dat is een jonge bende vrienden, professionele theatermakers uit alle hoeken en windstreken, met vooral veel goesting om te spelen en met als link de vrouw in ons midden.

En wij hebben daarom een eigen gezelschap opgericht: TG de LINK.

En het kind heeft zijn naam niet gestolen, want met TG de LINK willen we theater maken dat de link legt tussen verdriet en humor. We willen op zoek gaan naar de pijn achter de lach en de lach onder de ellende.

Naar dat moment tussen droom en daad. Een link leggen tussen verschroeiend realisme en ongrijpbare poëzie.

Een brug slaan tussen verleden en toekomst.
De link zoeken tussen man en vrouw, tussen ballen en borsten.

Theater dat je doet nadenken en vergeten. Dat het onbekende in botsing laat komen met het herkenbare.

Kortom: theater dat snijdt en zalft.

 

 
 
© Selina De Maeyer

© Selina De Maeyer

Wie Is Wie

Leer onze acteurs en regisseurs kennen

 

© Selina De Maeyer

© Selina De Maeyer

Voorstellingen

Ontdek alle theaterproducties van TG de LINK